مزایا و معایب کاشی کاری با چسب

چکیده

اگر تمامی استانداردهای سطحی که‌ می‌خواهید کاشی و سرامیک را نصب کنید، رعایت شده باشد، چسب کاشی می‌تواند کار را راحت کرده و موجب‌ شود تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به راحتی بتوانید کاشی و سرامیک را به دیوار و کف بچسبانید. چسب کاشی برای تمامی انواع سطوح از جمله گچی، سیمانی و غیره کاربرد دارد.

1402/10/21
51 بازدید
مزایا و معایب کاشی کاری با چسب

مزایا و معایب کاشی کاری با چسب

استفاده از چسب در صنعت کاشی کاری قدمت دور و درازی ندارد و در واقع یک روش جدید است که به دلیل راحتی و سرعتی که دارد، توانسته است خیلی زود با استقبال بالا مواجه شود.

در واقع اگر تمامی استانداردهای سطحی که‌ می‌خواهید کاشی و سرامیک را نصب کنید، رعایت شده باشد، چسب کاشی می‌تواند کار را راحت کرده و موجب‌ شود تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به راحتی بتوانید کاشی و سرامیک را به دیوار و کف بچسبانید. چسب کاشی برای تمامی انواع سطوح از جمله گچی، سیمانی و غیره کاربرد دارد.

اما این چسب مانند هر محصول دیگری مزایا و معایب خود را دارد، اما مهم است که همیشه کفه ترازو در بخش مزایا بیشتر باشد تا از آن به عنوان یک محصول درجه یک نام برده شود. در این مقاله از اسنپ ساختمان‌ می‌خواهیم شما را با مزایا و معایب کاشی کاری با چسب آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

چرا کاشی کاری با چسب اهمیت دارد؟

کاشی کاری به وسیله چسب یکی از روش‌های جدید در صنعت ساخت و ساز محسوب‌ می‌شود که‌ می‌توان از آن در مواقع خاص به کار برد. برای توضیح بیشتر باید بگوییم که در گذشته از ملات سیمان و آب به کار‌ می‌بردند، اما هم اکنون چسب کاشی ساختمانی برای نصب کاشی و سرامیک وارد بازار شده است که‌ می‌تواند با سرعت و استفاده ساده و قدرت چسبندگی بالای خود، کار را برای شما ساده کند.

 

مطلب پیشنهادی : چسب مناسب برای چسباندن کاشی

 

انواع چسب کاشی

به طور کلی دو گروه از چسب کاشی وجود دارد: چسب کاشی خمیری و چسب کاشی پودری.

فرآیند و پروسه استفاده از هر یک از این چسب‌ها متفاوت است، حتی خصوصیات و ویژگی‌های آن‌ها نیز با همدیگر فرق دارد:

  • چسب کاشی خمیری: حالت این چسب خمیری بوده و نیازی به آماده‌سازی قبل از استفاده ندارد. از این چسب برای نصب و چسباندن کاشی و سرامیک روی کف و دیوار به کار‌ می‌برند.
  • چسب کاشی پودری: بافت این چسب پودری است و باید قبل از استفاده به وسیله افزودن مقدار معینی آب، آن را آماده کنید. حالا‌ می‌توانید از این ترکیب برای نصب کاشی و سرامیک استفاده کنید. خشک شدن این چسب به حدود 24 ساعت زمان نیاز دارد.

مزایای کاشی کاری با چسب

قدرت چسبندگی و استحکام بیشتر چسب کاشی نسبت به روش‌های سنتی و قدیمی کاشی کاری واقعا قابل توجه است. نکته دیگر این است که موجب هرج و مرج و کثیفی فضا و محل نصب نمی‌شود. البته نمی‌توان راحتی و سرعت در استفاده از چسب کاشی را نادیده گرفت که همین امر موجب‌ می‌شود تا هر کسی بدون نیاز به تخصص و مهارت بالا نیز بتواند از آن استفاده کند.

سرعت بالای کاشی کاری با این چسب مخصوصا موجب‌ می‌شود تا راندمان کار بالا برود و دیگر درست کردن ملات‌های قدیمی دردسرساز نشود.

معایب کاشی کاری با چسب

در مقایسه با سیمان، کاشی کاری با چسب به زمان خشک شدن بیشتری نیاز دارد. هم چنین باید مقدار مناسبی از چسب کاشی را استفاده کنید چرا که در غیر این صورت آب‌بندی کاشی‌ها به خوبی انجام نمی‌شود، این امر مخصوص در فضای مرطوب حمام و سرویس بهداشتی اهمیت بالایی دارد، چرا که عدم استفاده از میزان کافی از چسب مساوی‌ می‌شود با ریزش کاشی ها. اما نگران نباشید با استفاده به اندازه و مناسب از چسب هنگام کاشی کاری این مورد قابل پیشگیری خواهد بود.